Warning: include_once(/home/lootking/public_html/babakrem.hu/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/nl247012/public_html/babakrem.hu/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/lootking/public_html/babakrem.hu/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php70/pear') in /home/nl247012/public_html/babakrem.hu/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Oillan termékcsalád bemutató | | BabaKrém.hu

Oillan termékcsalád bemutató

Kiknek ajánljuk az Oillan termékeit?

Az Oillan egy bőrgyógyászati termékeket gyártó vállalat, mely alkalmas a következő bőrtípusok ápolására:

  • újszülöttek és csecsemők bőre
  • nagyon száraz és érzékeny bőr
  • bőrbetegségek (AD, pikkelysömör, ekcéma, ichthyosis)

Milyen céllal készülnek?

Az Oillan termékcsalád hipoallergén bőrpuhítói a tökéletes megoldás, hogy biztonságosan helyreállítsa a száraz, irritált, érzékeny és allergiára hajlamos bőr egyensúlyát. A különös odafigyeléssel összeállított készítmények olyan hatóanyagokat tartalmaznak, melyek átfogóan kezelik a problémás bőrt, azáltal, hogy megnyugtatja azt és az újabb problémák kialakulását megelőzi.

A készítmények elkészítésénél a biztonság és hatékonyság fontos tényező:

  • A Gdanski Orvostudományi Egyetem klinikai orvosai felügyelete alatt végzett bőrgyógyászati vizsgálatok (legalább 50 páciens, 50%-uk allergiás).
  • Független orvosi létesítményben végzett alkalmazott vizsgálatok (legalább 30 páciens, 100%-uk allergiás).

Elég volt csupán egy allergiás reakció kiváltása ahhoz, hogy az adott termék receptjét teljesen újratervezzék a maximális biztonság érdekében. Az Oillan termékcsaládot a The Children’s Memorial Health Institute tanúsítja. A minimális életkorra vonatkozó információkat megtalálhatja weboldalunkon vagy a termékek csomagolásán.